WEN ZHOU

WEN ZHOU Chinees bezorgcentrum - Surinaams snackhuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4041 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wen Zhou. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 19:16 In opmerkingen stond dat we de Sauzen apart wilde hebben. Helaas was met de sauzen. Ben dr niet zo blij mee
12 mei 2022 om 19:38 Eten is perfect .....wel wat weinig maar liever weinig dat het goed is dan veel en slecht...vriendelijke bezorgservice ...ik zeg bestellen
12 mei 2022 om 0:29 Bezorging duurde langer dan twee uur, dat was wel echt balen. Het eten was verder oke.
8 mei 2022 om 19:57 Te lang moeten wachten,eten was goed.
8 mei 2022 om 4:57 Smaakloos troep na 2 uur wachten
7 mei 2022 om 19:51 We hebben lekker gegeten
6 mei 2022 om 18:49 Uitstekend
5 mei 2022 om 21:12 Eten was lekker!
3 mei 2022 om 18:43 Eten was redelijk goed iets minder warm dan normaal vanwege de langggggeeee Bezorgtijd. Heb meer dan 100 minuten moeten wachten op mijn eten
2 mei 2022 om 21:56 1.5 uur moeten wachten beetje jammer ... Bami word steeds kleiner maar de prijzen steeds groter
2 mei 2022 om 15:39 Lekker eten wij komen graag bij jullie
1 mei 2022 om 22:05 Te laat bezorgd. Eten nog net beetje warm. Eten smaakte redelijk. Ik bestel niet nog eens hier.