WEN ZHOU

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4123 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wen Zhou. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 16:25 Eten was goed en warm ze kwamen de afgesproken bezorgtijden na prima
29 sep 2022 om 20:05 Het eten was niet meer goed op temperatuur zoals gewend .
29 sep 2022 om 20:02 Smaakloos
28 sep 2022 om 23:31 Altijd goed
26 sep 2022 om 11:03 Ik had er meer van verwacht van de Indisch rijsttafel
25 sep 2022 om 19:24 Eten was lekker
24 sep 2022 om 21:21 Al meerdere keren gemerkt dat als je online betaald dat je zeer lang kan wachten op je bestelling. Vandaag om 17.45 besteld en om 19.30 nog niks geleverd. Contact gehad toen moest het nog gemaakt worden en uiteindelijk om 20.00 mijn eten gehad.
24 sep 2022 om 19:34 Om 17:00 uur besteld Om 18:00 gebeld Om 18:30 gebeld Om 19:00 gebeld om 19;15 eten ontvangen en! Natuurlijk koud Was mij natuurlijk verteld dat als het koud zou zijn ik even moest bellen nou ik ben benieuwd vervolg komt nog
23 sep 2022 om 19:36 Eten was warm en goed . De bezorging duurden heeeeeeeel langggggggg. Moeten ze nog wat aan doen
21 sep 2022 om 19:27 Snelle bezorging. Eten was lekker. Voldoende voor mij kan er drie keer van eten.
18 sep 2022 om 19:17 Altijd lekker eten. Goede kwaliteit. Helaas de bezorg tijd wel erg lang.
18 sep 2022 om 18:11 Heb anderhalf uur gewacht op mijn eten vind ik heel lang kan beter