WEN ZHOU

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4570 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wen Zhou. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 2:21 Grote bestelling geplaatst, eten wordt steeds minder. De zoveelste keer dat de bestelling niet klopt. Ook naleveren gaat fout. Geld terug doet men niet aan, dat moet men dan maar bij de volgende bestelling aangeven? Die komt er dus niet meer!
13 apr 2024 om 18:16 Was niet lekker
12 apr 2024 om 22:41 Was lekker
11 apr 2024 om 21:21 Altijd lekker en ruim voldoende.
10 apr 2024 om 8:29 Het eten was erg lekker! Jammer, dat ik maar 1 zakje sambal kreeg, terwijl ik om 3 vroeg.
7 apr 2024 om 15:53 We hadden babi pangang en foe yong hai besteld. Maar je krijgt dat hier in een nak zonder saus. Dus een bakje met vlees.en een bakje met een omelet. En je krijgt een beker rode saus erbij. Maar dat is zo minimaal qua saus.....armoede
6 apr 2024 om 20:54 Eten was goed alleen was de kroepoek vergeten. Kwamen ze nog wel brengen maar waren al bijna klaar met eten dat was jammer
5 apr 2024 om 23:39 Heerlijk gegeten
1 apr 2024 om 19:06 Grote porties en snel bezorgd.
31 mrt 2024 om 21:38 Ok betaal voor plastic toeslag maar krijg alles in kartonne zakjes waardoor het eten slap was en zacht het was niet lekker en smaakloos erg jammer
30 mrt 2024 om 22:36 Hele goede service, eten komt nog heet aan top!
27 mrt 2024 om 19:33 Goede service en het eten was warm en goed